Palvelut

Henkilökohtainen ja asiakasystävällinen tilitoimisto

Olemme tarjonneet taloushallinnon palveluja luotettavasti ja ammattitaitoisesti jo vuodesta 1965. Toimimme asiakkainamme olevien yrittäjien luotettavana yhteistyökumppanina. Pyrimme edesauttamaan toimillamme sekä yritysten että niiden omistajien taloudellista menestymistä.

Asiointi kanssamme on sujuvaa oman yhteyshenkilön kautta.

Teemme asiakkaan toimittamasta aineistosta kuukausittain juoksevan kirjanpidon päivä- ja pääkirjoineen. Laadimme arvonlisäverolaskelman ja valvontailmoituksen veroviranomaisille.

Laskemme asiakasyrityksen palkat sivukuluineen ja suoritamme palkkakirjanpidon. Toimitamme palkkalaskelman palkansaajalle. Teemme palkkalaskennan perusteella viranomaisille kaikki tarvittavat kuukausi- ja vuosi-ilmoitukset. Laadimme työnantajasuoritusten valvontailmoitukset, palkkatodistukset ja päivärahahakemukset.

Laadimme kirjanpidon perusteella virallisen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Toimitamme tilinpäätökset ja veroilmoitukset verottajalle ja muille tarvittaville viranomaisille.

Laadimme ja lähetämme sähköisesti asiakkaan veroilmoituksen.Teemme ennakkoveron muutoshakemuksen. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä tarvittavat toimenpiteet sekä asiakasyrityksen että yrittäjän oman verotuksen optimoimiseksi.

Muokkaamme asiakkaalta saadusta aineistosta laskun, joka täyttää kirjanpitolaissa ja arvonlisäverolaissa laskulle asetetut edellytykset. Lasku lähetetään eteenpäin joko paperilla tai sähköisesti. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan myyntireskontran ja saatavien valvonnan.

Hoidamme asiakasyrityksen ostolaskujen maksamisen asiakkaan pankkitililtä sähköisesti, jolloin voimme ylläpitää ajantasaista ostoreskontraa. Voimme vastaanottaa ja käsitellä ostolaskuja myös sähköisessä muodossa.

Teemme kirjanpidon yhteydessä graafisen tulosraportoinnin. Grafiikan avulla on helppo seurata ja verrata liikevaihdon ja tuloksen kehittymistä.

Siirrä yrityksesi taloushallinto sähköiseen aikaan!

Procountorin avulla on mahdollista hoitaa mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, matkalaskut, palkanlaskenta, kirjanpito sekä yrityksen talouden seuranta. Ohjelmisto sisältää sähköiset pankkiyhteydet, verkkolaskujen lähetys- ja vastaanotto-ominaisuudet, postitus- ja skannauspalvelut sekä sähköiseen viranomaisilmoittamiseen tarvittavat yhteydet. Nämä kaikki saa käyttöön yhdellä sopimuksella.

Web-pohjaisena taloushallinto-ohjelmistona Procountor on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmiston käyttöönotto onnistuu nopeasti ja joustavasti eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksista, laitehankinnoista, versiopäivityksistä tai varmuuskopioinneista. Me hoidamme Procountorin kanssa nämä asiat puolestasi automaattisesti. Procountorin tietoturvasta huolehditaan kuten verkkopankeissa.

Taloushallinnon tiedot syötetään Procountoriin vain kerran, jolloin kirjanpito- ja muut tiedot ovat heti kaikkien käytettävissä. Kattavien raportointiominaisuuksien avulla käytettävissä on aina ajantasainen kuva yrityksen taloudesta. Procountor on suunniteltu yrityksen ja tilitoimiston väliseen yhteiskäyttöön ja se mahdollistaa joustavan työnjaon sopimuksen mukaan.

Procountorin hinnoittelu perustuu laadittujen laskujen ja muiden tositteiden lukumääriin. Kustannukset määräytyvät aina toteutuneen taloushallinto-ohjelmiston käytön mukaan, jolloin asiakas maksaa vain todellisesta käytöstä, ei turhista lisensseistä. Palveluun voi luoda veloituksetta rajoituksettoman määrän käyttäjätunnuksia eri käyttöoikeuksilla.

Me Tilitoimisto Y-Tili Oy:ssä hoidamme puolestasi ohjelmiston käyttöönoton sekä käyttäjien koulutuksen. Procountor tarjoaa lisäksi veloituksettoman asiakaspalvelun sekä kattavan ohjekirjan sekä ohjevideot.

Autamme asiakasta valitsemaan hänelle sopivan yhtiömuodon, laadimme perustamisasiakirjat ja hoidamme koko perustamisprosessin kaupparekisteriin merkitsemiseen asti. Laadimme tarvittavat pöytäkirjat, pöytäkirjanotteet, osake- ja osakasluettelot. Käymme läpi asiakasyrityksen nykyisen rahoituksen ja teemme ehdotuksia rahoitukseen liittyen.

Ohjaamme asiakasta eri rahoituslähteiden käyttämiseen. Tarjoamme asiantuntemustamme asiakkaan käyttöön yritystoiminnan muutosvaiheissa esim. yhtiöjärjestyksen muutokset ja mahdolliset yhtiöiden lopettamiset. Neuvomme tarvittaessa asiakkaitamme kääntymään erityisalojen asiantuntijoiden puoleen.

Tilintarkastukset ohjaamme yhteistyökumppaneinamme toimiville KHT- ja HTM-tilintarkastajille.